Wordfeud 2.0 er kommet til iPhone og iPad

Så er Wordfeud version 2.0 kommet til iPhone og iPad. men det er nu ikke den store opdatering med statistik og integration til Facebook m.m. som var lovet i februar. iPad brugere vil blive glade, da de nu kan tilte skærmen og få chat eller oversigt samtidigt med at de spiller, men ellers er der ikke noget nyt. Det eneste smarte, vi har fået øje på, er, at hvis man spiller forud; dvs. lægger sit næste træk op på brættet, når det er modstanderens tur, så blinker det tre gange, når man kommer tilbage til spillet, så man kan se, hvad man havde tænkt sig, og det er jo smart nok.

De første 24 timer med version 2.0 på iPhone var ikke umiddelbart positive. Vi så flere gange en skærm, hvor man kun kunne se egne brikker men intet bræt. Ligesom man kan spille blindskak, så kan man vel også spille blindfeud, men det kræver altså at man koncentrerer sig. Programmet reagerede endvidere langsomt i perioder; også noget vi stort set aldrig så med version 1.0.

Versionen burde nok have heddet 1.01 for iPad. Der er ikke noget nyt om opdatering til Android eller Windows Phone.