De tre grimmeste ord i Wordfeud

Så har redaktionen kåret de 3 grimmeste ord i Wordfeud. Tak til alle, der sendte forslag ind. Vi kunne godt have lavet de 100 grimmeste ord i Wordfeud, men begrænsning er en dyd.

1. “PRR”. Vi kan ikke stå for et ord, der har tre konsonanter, har til formål at få en hest til at stoppe, og i virkeligheden udtales “PRRRRRRRR. SÅ STOP DOG MØGHEST” af de fleste, der bruger ordet i praksis.

2. “AKSL” betyder, at tage noget på sine skuldre, men hvor tit er det lige, at man har brug for at opfordre nogen til det, ved at sige “AKSL LIGE DEN HER, MAKKER”, men der er et rigt udvalg i litteraturen: “Han er knap værd at aksle sit Skiold mod”.

3. “YMT” betyder at sige noget, men hvorfor siger man så ikke bare det. Det bruges “som udtryk for, at en ytring, meddelelse fremføres paa en (tilsyneladende) antydende, henkastet, skødesløs, uforpligtende ell. fordækt, tilsløret maade”, som det så præcist står i ordbogen.