Dagens Wordfeud ord 4. marts 2012: “KB”, “MB” osv.

“KB ” står for KiloByte, som enhver, der har købt en harddisk for 25 år siden, ved. I virkeligheden står det faktisk for kilobit. “MB” står for MegaByte, som enhver, der har købt en harddisk for 10 år siden, ved. I virkeligheden står det faktisk for millibar. “GB” står for GigaByte, som enhver, der har købt en harddisk for 1 år siden, ved, men ordet virker ikke i Wordfeud, da det staves med store bogstaver. “TB” står for TeraByte, som enhver osv. osv. Nu kunne man så tro, at Dansk Retskrivning bare har sprunget over en generation af chipteknologi, men nej, det er en forkortelse for TuBerkulose. Hvis du har det bedst med at bruge “TB” som forkortelse for TeraByte, så gør du bare det.

Vær opmærksom på, at millibar både kan forkortes med “MB”, men også med “MBAR” og begge er gyldige i Wordfeud.